Naar de startpagina
Thema's
Inhoud van de koffers en kosten
Hoe reserveer ik een verkleedkoffer?
Thema's

De verkleedkoffers zijn er in de volgende thema’s:

Heksen: voor kinderen van 7 tot en met 9 jaar.
Wil jij voor één dag ook wel eens een echte heks zijn? Dat kan! In de koffer zitten allerlei heksenkostuums met hoeden en een echt heksenmasker. Je doet echte heksenspelletjes, maakt toverdrankjes en eet uit een echte paddenpoel! Na afloop krijg je - als bewijs dat je een echte heks bent - een heus heksendiploma mee naar huis.

Piraten: voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.
Wil je samen met je vriendjes een stoere piraat zijn? In de koffer zitten allerlei piratenkostuums, ooglapjes en schmink om jullie om te toveren tot echte piraten! Jullie doen echte piratenspelletjes en drinken piratenbier. Na afloop krijgen jullie - als bewijs dat jullie echt piratenmoed hebben getoond - een echt piratendiploma mee naar huis.

Prinsessen: voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar.
Droom jij er ook van om samen met je vriendinnen eens een echte prinses* te zijn? In de koffer zitten allerlei prinsessenkostuums, kroontjes en schmink om jullie om te toveren tot deftige prinsessen. Jullie gaan prinsessenspelletjes doen, drinken prinsessendrank en dansen koninklijk. Na afloop krijgen jullie - als bewijs dat jullie echte prinsessen zijn - een echt prinsessendiploma.
* er kunnen ook 2 prinsenkostuums bij de koffer geleverd worden

Bosvolk: voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar.
Wil jij graag een klein kaboutertje zijn of een lief elfje om misschien wel een lieveheersbeestje? In de koffer zitten verschillende kostuums en schmink om jullie om te toveren in een echte kabouter, elf of lieveheersbeestje. Jullie doen echte bosvolkspelletjes, eten kaboutergebakjes en dansen op echte kaboutermuziek. Na afloop krijgen jullie een diploma mee naar huis.

Draaiboeken
Reserveer een verkleedkoffer
Contactpagina
Gastenboek